Farsdagspresent

Fars dag present - Presenttips på farsdagspresent 2023

Hitta enkelt rätt fars dag present genom att ta del av tips på personliga, roliga och sköna farsdagspresenter 2023! Sidan består av främsta 100+ presenttips som kommer göra pappa glad på fars dag. Vilken gåva väljer du att ge honom?

Fars dag present

Alla fäder förtjänar att bli uppvaktade på fars dag 2023. Om ni vill ge honom med en fars dag present så presenteras en rad, närmare bestämt över hundra stycken presenttips, utvalda till fars dag här på sidan. Ni kommer förhoppningsvis hitta något passande att ge till pappa. Vi har valt ut populära farsdagspresenter som ska passa majoriteten av fäderna, klassiska presenter som går hem och i prisklasser som de flesta plånböcker tål.

Scrolla igenom alla presenttips till fars dag för att få en bred överblick vad han kan tänkas vilja ha. Våga chansa och välj en bra gåva som han verkligen inte kan förvänta sig att få på fars dag. Desto mer överraskande produkten eller upplevelsen är ju roligare blir det att se fars reaktion! Att ge en adventskalender är ett passande val då dagen inte infaller så långt från det att första luckan ska öppnas. Vi har lagt in några populära adventskalendrar till far bland alla tips på presenter.

Eftersom föräldrar älskar unika produkter så är en personlig fars dag present att föredra. Morgonrock, skärbräda, slipsnål eller whiskyglas. Presenterna som går att göra personifierade till fars dag är många. Vilken fars dag present tips 2023 fastnar ni lite extra för i år? Glöm inte att lägga ner rikligt med tid på att slå in er farsdagspresent på finast möjliga vis.

Att tänka på - Innan en fin fars dag present införskaffas...

När bör jag beställa en fars dag present?

Du bör beställa presenten så snabbt som möjligt. Det blir så otroligt tråkigt om inte överraskning du valt till far skulle hinna fram i tid. En fars dag gåva gör sig som allra bästa just på dagen, alltså den 12/11 2023.

Hur mycket ska en gåva till far kosta?

Det är en högst personlig fråga såklart men ger du honom en present för runt 500 kronor (som snittet ungefär ligger på här på sidan) så har du en riktigt fint paket till farsan. En billig gåva är dock bättre än ingen gåva.

FarsdagspresenterÄr det verkligen nödvändigt med farsdagspresent?

Både ja och nej. Det är inte nödvändigt att ge honom något av alla de presenttipsen jag ger på den här sajten. Det är dock viktigt att överraska med någonting. Om du väljer att laga en fin middag eller köpa en present väljer du själv. Varför inte göra något så enkelt som att skaffa ett fin farsdagskort som du skriver något fint på. Glöm inte heller att om du ger en present utan rätta känslan så blir det inte så bra som det kommer bli om du ger något fint inslaget, i rätt ögonblick och så vidare.

Jag vill ge något personligt, vad ska jag tänka på?

Det är i princip bara en sak att tänka på då du ska ge far en personlig present. Det är leveranstiden! Alla presenter som ska fixas till med en personlig stil i form av till exempel gravyr kan det bli något längre leveranstid på. Gör din beställning direkt så slipper du förhoppningsvis oroa dig om att gåvan inte skulle hinna hem i tid.

Jag kan inte träffa pappa på fars dag, hur gör jag?

Det är enkelt, du skickar helt enkelt ett blomsterbud som får vara den absolut vanligaste och populäraste farsdagspresenten av de alla. Vill du göra ett större intryck på farsan kan du lägga till en chokladask.

Jag har inte råd med något till pappa, har du några tips?

Ingen som helst fara du ska absolut inte känna det som ett misslyckande. Om du har ont om pengar så vet förmodligen pappa om det och förstår det.

Du får dock inte glömma att ringa honom på fars dag 2023 för att säga gratis och vad du tycker om honom. Att få höra några väl valda ord från sitt barn kan vara värt så mycket mer än alla världens fars dag presenter.

Hoppas tipsen hjälpte dig! Om du gillar den här sidan får du gärna dela den på facebook, tack så mycket!

Bra presenttips 2023 – Hitta present till pappa

24 julstrumpor

Svensk husman - Fars dag kalender

Dagen ligger ungefär 3 veckor innan första luckan får öppnas. Vad tror du far skulle tycka om att få använda nya strumpor med julmotiv i december?

Gå till butik >

Novabelt masssage

Novabelt - Skön fars dag present

Ännu en massageapparat som kommer göra fars dag till den skönaste dagen på mycket länge. Fundera om det är läge att även skaffa julklappar från butiken.

OBS: Använd kod för 10% rabatt: relax10

Gå till butik >

Justerbar kettlebell

Fars dag present träning

Vet du att pappa gärna skulle träna lite oftare än nu, om bara tid fanns? Ge en farsdagspresent som ger han bästa möjliga förutsättningar att träna hemma.

Gå till butik >

Fars dag strumpor

Fars dag strumpor - Bästa farsdagspresent

Ladda upp ett foto på far och överraska honom med en unik farsdagspresent som garanterat kommer få honom att le!

Gå till butik >

Texas Holdém Pokerset

Pokerlåda - Rolig farsdagspresent

Spel är alltid en vinnare till fars dag, inte sant? Frågan blir vem som kommer vinna dagens pokerparti. En rolig farsdagspresent som kan involvera hela familjen.

Gå till butik >

Chokladask

Chokladask till fars dag 2022

Står choklad högt i kurs så uppmärksamma fars dag 2023 med en chokladask av variant lyxigare.

Gå till butik >

Nackmasserare

Nackmasserare - Skönaste farsdagspresenten 2022

Har han det mista ont eller känner sig stel i nacken? Då kommer nackmassören absolut en väldigt bra farsdagspresent som kommer göra tillvaron betydligt skönare för far.

OBS: Använd kod för 10% rabatt: relax10

Gå till butik >

Rolig godisskål

Roliga fars dag presenter

Fyll upp den här skålen med farsans favoritgodis och du har gjort hans dag. Perfekt att ta fram till kvällens film.

Gå till butik >

Gift set

gift set - Farsdagspresenter

Låt han lukta godare än någonsin genom att ge bort några kvalitativa produkter för duschen.

Gå till butik >


Fars dag present - Tips utvalda från experter på gåvor

En bricka till världens bästa pappa där en “guldtacka” och en “Super Dad” mugg står kommer imponera stort på hans dag. Känns alltihop för dyrt så kan det såklart räcka gott att välja ut endast en present.

Gå till butik >


Förkläde med brodyr

Fars dag förkläde med broderat namn

Alla hemmakockar förtjänar sitt personlig förkläde. Har inte pappa något sådant än? Då är det ett gyllene tillfälle att ge han ett i present!

Gå till butik >

Guldros med gravyr

Fars dag present till pappa som är guld värd

Är far guld värd för dig så förtydliga detta för honom på fars dag 2023 genom en guldpläterad ros med gravyr.

Gå till butik >

Snygg snusdosa med gravyr

Snusdosa - Personlig fars dag present 2021

Optimala fars dag presenten 2023 till honom som snusar. Har han ingen personlig dosa än? Då är det hög tid att han får en nu!

Gå till butik >


Fars dag blommor - Farsdagspresent 2023

Kan du inte träffa honom på fars dag? Glöm inte att skicka en vacker bukett blommor för att uppmärksamma fars dag. Lägg beställningen redan idag för att vara säker på att inte glömma bort. Sätt leveransdag till lördag eller söndag, eventuellt fredag om far bor på en mindre ort.

Gå till butik >


Kahls kaffekalender

Kahls kaffekalender - Farsdagspresent 400 kr

Frågan är om inte just denna adventskalender är som mest eftertraktad att ge till pappa på hans dag? 24 dagar med kaffe i advent.

Gå till butik >

Pappa-muggen

Pappa muggen - fars dag present 200 kronor

Söker du efter en symbolisk gåva för mellan 100-200 kronor? Vi har många presenttips på muggar, men är denna mugg känns bäst!

Gå till butik >

Farsdagspresent med foto

fars dag present med foto - Personlig farsdagspresent

Sveriges bästa butik på fotopresenter har valt ut många träffsäkra presenttips speciellt till fars dag. Surfa ut för att upptäcka presenterna till far!

Gå till butik >


Fars dag present med gravyr - tips på personlig farsdagspresent 2023

Visst är det något extra över en helt unik fars dag present? Att välja att få en fin text graverad på ett glas, skärbräda eller kanske en kockkniv kommer med stor sannolikhet bli en gåva som gör stor succé hos honom på fars dag.

Gå till butik >


Vinhållare i metall

Vinhållare - Fars dag present till fiskare

Många roliga vinställ som till exempel fiskaren. Skaffa far en vinflaska som placeras i stället och vips så är din fars dag present klar.

Gå till butik >

Ember Mug

Ember mugg - Lyxiga farsdagspresenter

Lyxigaste muggen som håller drycken varm mellan 50 och 62,5 grader, i hela 1,5 timme eller så länge muggen står på underlägget!

Gå till butik >

Handdammsugare

Är han bilintresserad och gärna vill hålla sin bil så ren och fin som möjligt? Då kommer far gilla att få denna praktiska dammsugare.

Gå till butik >


Fars dag present - Adventskalender 2022

Att ge pappa en god adventskalender är förmodligen en av de populäraste fars dag presenterna sista åren. Klipp till på 2023 års kalender till honom redan idag!

Gå till butik >


Snug Rug Hoodie

Vi har precis klivit in november och det är många kalla månader som väntar. Att ge bort värmande presenter kommer visa på omtänksamhet.

Gå till butik >

Jultröja

Jultröjor fars dag present

Om far inte har någon jultröja så är det hög tid att förbereda honom på denna mysiga högtid. Söker du fars dag present till han som spelar padel? Välj tröjan på bilden!

Gå till butik >

Presentlåda med lakrits

Är din far som så många andra män och älskar lakrits? Då kommer en hel låda med lakrits i världsklass garanterat göra honom nöjd, dagen till ära.

Gå till butik >


Färdiga presentpaket till fars dag - Farsdagspresent 2023

Choklad, nyckelring och kaffe som är spetsat med en hög dos personlighet. Låter det som en alla tiders fars dag present 2023 eller vad? Spana in dessa träffsäkra paket och lägg din order redan idag.

Gå till butik >


Ugears 3D pussel

Har han en motorcykel, veteranbil eller bara gillar att lägga pussel så kommer dessa utmanande modeller gör fars dag 2023 roligare.

Gå till butik >

Baileys Cupcakes

Om Bailyes är något som faller far i smaken så finns det många smarriga produkter att skaffa där. Kolla in ett bra utbud!

Gå till butik >

Set med kroppsvård

Duschtvål, parfym och raklöder är populärt innehåll i seten med vårdande produkter för honom. Stort antal att välja bland.

Gå till butik >


Fars dag tavla – Present till kunglig pappa

fars dag present - Personlig tavla till pappa - farsdagspresent med foto 2022

Vill du ge pappa en farsdagspresent som kommer slå han med häpnad? Beställ en personlig tavla på pappa i kunglig miljö! Denna gåva kommer garanterat bli av sådan karaktär så han aldrig kommer glömma sin farsdagspresent 2023. Ladda upp ett foto på han och vänta in leveransen, busenkelt.

Gå till butik >


Vädervarnare - Annorlunda fars dag present

Vädervaranre- Annorlunda fars dag present

Snygga vädervarnare är lika mycket en schysst inredningsdetalj som de förutspår vädret. Väldigt bra present till fars dag och andra tillfällen.

Gå till butik >

Prisvärd massagekudde

Låt fars dag 2023 bli dagen för han att slappna av rejält. Produkter för självmassage är oerhört populärt att överraska honom med!

Gå till butik >

Lyxig hotellvistelse för två

Låt pappa ta med sin partner och bo över på hotell som ligger på några av Sveriges vackraste platser. Datum och hotell bokar dom själva.

Gå till butik >

Hyllningsljus till pappa

Hyllningsljus - Billig fars dag present

Det är mörkt i november så dagen blir så mycket mysigare med ett levande ljus. Här med ett väldigt fint budskap. Först till kvarn!

Gå till butik >

Stora chokladpaketet

Har pappa en förkärlek till choklad så förgyll hans dag med en stor uppsättning delikata chokladprodukter. Butiken har även mindre och billigare set i lager.

Gå till butik >

Skäggolja i presentask

Skäggolja - farsdagspresenter till män med skägg

Har pappa skägg så kommer vårdande oljor göra skäggväxten mer välmående än någonsin. Se även butikens övriga presenter inom kategorin.

Gå till butik >


Betydelsefull första fars dag present

Ännu några slående tips på personlig fars dag present som kommer träffa hans hjärta på precis rätt ställe. Beställ i god tid, leveranstiden är ungefär en vecka. Helt klart en betydelsefull första fars dag present 2023.

Gå till butik >


Tidningar

Att ge pappa en tidningsprenumeration som fars dag present är en höjdare. Billigt, enkelt och uppskattat! Vanligaste presenten till far skulle jag tro.

Gå till butik >

Sveriges bästa bord (för två)

Har pappa gjort sig förtjänt av att gå ut och käka på lyxrestaurang? Låt han och någon nära njuta av en betald lyxmåltid!

Gå till butik >

Whisky stenar

Små & billiga fars dag presenter är det som många föredrar. Gillar pappa drycken så är ett par stenar ett intressant presenttips.

Gå till butik >

Morgonrock

Morgonrock - Bra fars dag present 2020

Skön present som du med fördel kan ge honom på fars dags-morgon. Att ta på sig en sprillans nya och personlig morgonrock kommer ge en bra start på dagen!

Gå till butik >

Graverad anteckningsblock

Personlig fars dag present - Anteckningsblock med gravyr

Om far är en man i karriären så kommer en personlig fars dag present i form av ett snyggt anteckningsblock garanterat göra honom glad. Se även övriga presenttips hos butiken.

Gå till butik >

Cykelpump

Cykelpump med tryckmätare - Smart fars dag present

Vi älskar farsdagspresenter som underlättar. Som denna pump med tryckmätare, som dessutom är en Powerbank vid behov. Smart pryl som hör hemma i alla hem!

Gå till butik >

Pizzaplanka med gravyr

Låt pappa bli serverad på hans helt unika planka. Rolig, överraskande och uppskattat gåva!

Gå till butik >

Känsloporslin från Tassen

Porslin med känslor - Rolig fars dag present

Letar ni efter en rolig fars dag present så är känsloporslinet från varumärket Tassen som gjort att ge honom! Många valmöjligheter att överväga.

Gå till butik >

Scandinavian tyngdtäcke

Tyngdtäcke - farsdagspresent

Låt far prova att sova med ett tyngdtäcke. Sägs kunna ge en rad fördelar när det kommer till att förbättra sömnen.

Spara 15% idag med kod: present15

Gå till butik >

Handduk med namn

Handduk - Broderad farsdagspresent 2021

Billig och personlig farsdagspresent 2023 som pappa helt klart kommer uppskatta. Välj mellan liten handduk, duschhandduk eller badlakan. Present med brodyr går alltid hem!

Gå till butik >

Doftpinnar

doftpinnar - Väldoftande present tips för fars dag

Att sprida väldoft med stickor eller pinnar är en enkelt sätt att förgylla atmosfären i hemmet. Många snygga presenter att välja på till pappa.

Gå till butik >

Skohorn av äkta horn

Skohorn av åkta horn - Fars dag present

Har du mellan 1000-2000 kronor att lägga på en fin fars dag present? Spana in skohornen som kommer bli ett blickfång i hallen. Så snygga och många valmöjligheter.

Gå till butik >

Lyxig handtvål - Presentset till fars dag

Handtvål presentset fars dag present

Presentset är bra på så sätt att de är enkla och skaffa och uppskattade och få. Eftersom de innehåller fler farsdagspresenter i en och samma box. Till handdukarna kanske?

Gå till butik >

Adventskalender med te

Adventskalender med te - Värmande farsdagspresent

Klassisk tekalender från English Tea Shop kommer garanterat smaka gott hos alla fäder som gillar te!

Gå till butik >

Presentset från Gillette

Presentset rak - tips farsdagpresent

Klassisk farsdagpresent och säg den man som inte kan behöva byta ut sin gamla rakhyvel ibland?

Gå till butik >

Aroma Diffuser - Mysig farsdagspresent 2023

aroma diffuser -Gåva till fars dag

Doftspridare som även lyser upp i mysiga sken. När du vill ge en spännande och annorlunda present på hans dag 2023.

Gå till butik >

Presentkit popcorn

Låt han njuta rejält på fars dag genom att bland annat poppa några riktigt goda gourmetpopcorn. Presentasken är klockren till pappa, inte sant?

Gå till butik >

Världens bästa pappa mugg

Världens bästa pappa - Fars dag present - Mugg med text

Fars dag present under 100 kronor som kommer träffa helt rätt. Fin text som lyder: Världens bästa pappa! Du är min största idol!

Gå till butik >


Exklusiva skulpturer – Fin farsdagspresent

Skulpturer - Fin farsdagspresent

Har du mellan 2000 till 5000 kronor att skaffa pappa den lyxigaste farsdagspresenten han någon fått? Då ska du inte missa dessa skulpturer!

Gå till butik >


Sköna handskar

Fars dag handskar

Säg den man som inte skulle gilla att få ett par nya handskar i present? Passar utmärkt till fars dag 2023!

Gå till butik >

Prisvärd massagepistol

Skön så kallad massagepistol som förhoppningsvis kommer mjuka upp pappas muskler rejält.

Gå till butik >

Exklusiv fars dag penna - Med personlig gravyr

Lyxigaste fars dag presenten 2020

Har han något riktigt fin och personlig penna? Om svaret är nej så kommer far säkert bli glad åt en sådan penna i år.

Gå till butik >

Optimala tips på presenter – Om far gillar dricka

Kaffe, konjak eller öl är drycker som de flesta fäder håller högt på sin lista över favoritdrycker. Så varför inte satsa på en fars dag present som matchar in bland hans smaklökar?

Kaffekalendern 2023

Kaffekalender - fars dag present

Om far dricker kaffe så kommer advent bli så mycket godare om han har en adventskalender med kaffe i sin ägo. Kan sälja slut snabbt så klipp till direkt.

Gå till butik >

Graverade konjakglas

konjakglas - Personlig fars dag present tips

Vackra glas att dricka konjak ur. Känner du att far förtjänat en flaska fin konjak till glasen så har du en superpresent på fars dag.

Gå till butik >

Gör egen ölkalender till far

Ölkalender - Fars dag present tips

En ny ölsort varje dag i advent. Tror du det låter ljuvligt i pappas öron? Ge bort en ölkalender. Bra fars dag present tips till honom som älskar öl!

Gå till butik >

Delikatesslåda - Skicka fars dag present direkt

Skicka fars dag present direkt

Önskar du skicka farsdagspresenten direkt till honom? Välj en av butikens utsökta lådor med godsaker.

Gå till butik >

Fars dag fotopussel med egen bild

Fars dag pussel med eget bild - Personlig presenttips

Detta pussel är på 500 bitar och är kanske ett av de allra bästa presenttipsen vi kan ge till fars dag. Se även många andra presenter i butiken!

Gå till butik >

Slipsnål med gravyr

Slipsnål - Personlig fars dag present 2022

Många skjortor, knappar, fodral och nålar blir det. Med det är också sådant som de flesta väljer att ge pappa på fars dag.

Gå till butik >

Godis med smak av whisky

whiskygodis - God fars dag present - Presenttips pappa

Till alla fäder som är stora fantaster av whisky så passar det utmärkt att ge bort godis med whiskysmak till fars dag.

Gå till butik >

Set med doftljus från Skandinavisk

Doftljus från skandinavisk - Farsdagspresent

Utsökta dofter och fina designer. Seten med doftljus är som gjorda för att ge som farsdagspresent tycker vi! Håller du med?

Gå till butik >

Personifierad whisky

Whisky till fars dag - Present med eget foto

Låt en flaska Ardbeg, Dalwhinnie, Jack Daniels eller annan whisky avnjutas. Välj bild och text på lådan. Snacka om att överraska stort!

Gå till butik >

Tumstock med text

Tumstock med eget namn - Unik farsdagsgåva

Alla fäder kan behöva en tumstock så varför inte ge en personlig sådan som present? Finns även några färdiga texter att välja på.

Gå till butik >

Fars dag fotomugg

Fars dag fotomugg

Ojoj vad många presenttips men vore det inte fint med en fotomugg till far? Välj ert bästa foto och beställ denna för strax över 100 kr.

Gå till butik >

Nyckelring med foto

Med en unik nyckelring så kan far bära med sig sin älskade familj varje dag i fortsättning. Många fina designer att välja bland.

Gå till butik >

Tre gåvor till fars dag – Som kommer värma pappa

Eftersom fars dag infaller i början av november så innebär det att hösten har precis börjat. Därför är det bra att satsa på presenter som värmer! Låt pappa hålla värmen genom att välja något av följande presenttips.

Eldstickan

Eldstickan - Present far

Väljer du ett doftljus som present kan det vara passande att även ge pappa ett set med designtändstickor. Betydligt dyrare än vanliga, men även betydligt snyggare.

Gå till butik >

Personliga strumpor men egen bild

Fars dag present - Personliga strumpor

Förmodligen den coolaste och mest oväntade fars dag present du kan ge pappa 2023! Unik strumpor där du har valt en fin bild, kanske på dig själv?

Gå till butik >

Elektrisk värmefilt

Elektrisk värmefilt - Mysig fars dag present med värme

Hösten är här på riktigt nu och med den följer många kalla månader. Därför är denna värmefilt en bra fars dag present som kommer nyttjas av pappa och hans närmaste.

Gå till butik >

Ge far mera kärlek – Med hjärtformande presenter

Det bästa och mest tydliga sättet att visa kärlek till din far är med en present som har formen av ett hjärta. Det finns en rad presenttips och dessa är några vi gärna slår ett extra känslosamt slag för.

Värmehjärta i linnetyg

Vetevärmare hjärta - kärleksfull fars dag present

In i mikron och snabbt som tusan har pappa en vetevärmare som värmer dubbelt.

Gå till butik >

Personlig trähjärta med pappas namn

De minsta presenter kan bli de han blir stoltast av att få. Som ett trähjärta för cirka 150 kronor.

Gå till butik >

Hjärtformad fars dag fotokudde

Låt pappa få vila mot en personlig kudde som blir en känslosam gåva på fars dag i och med att ni väljer egna foton.

Gå till butik >

Fars dag fotobok

Välj några väl valda foton tillsammans med väl genomtänkta ord och fixa en personlig farsdagpresent.

Gå till butik >

Certifikat för bästa pappan

Har han något diplom att hänga på väggen? Rolig present som har en lyxig ram.

Gå till butik >

Fars dag kort i trä

Skippa det opersonlig farsdagskortet i år och ge bort ett kort som han kan ha ståendes framme med stolthet. 79 kronor är ett bra pris.

Gå till butik >

Fint örngott

Fars dag present örngott

Bädda ner ett örngott och låt far somna med ett leende på läpparna. Utmärka julklappar dessutom så kolla runt hos butiken som säljer dessa.

Gå till butik >

Grillset

Fars dag present grillset

Är det han som är grillkungen så ge bort ett grillset med gravyr. Snälla kan det bli grillsäsong snart igen!?

Gå till butik >

Värmetröja

Fars dag present värmetröja

En sådan här tröja skulle vi alla behöva till kalla hösten/vintern. Så mysig och helt okej pris. Bra tips på fars dag present 2023 va?

Gå till butik >

Ölprovning

fars dag pesent ölprovning

Om din far gillar drycken öl så ge han en ölprovning i present. Bra pris på 349 kronor, datum väljer han själv. Tips: Skriv koden på ett fint kort.

Gå till butik >

Vikbar badbalja

farsdagspresent badbalja

Den vikbara badbaljan gör det möjligt att ta ett bad även om utrymmet i badrummet är litet. En skön present som kommer uppskattas!

Gå till butik >

Bubbelvåffeljärn

Fars dag present till pappa 2019

Erkänn du blir sugen på att själv äga ett sådant här våffeljärn? Ge pappa ett så kan du säkert på låna det ibland.

Gå till butik >

Whiskyprovning

fars dag present 2020

Bor han i en storstad och gillar han whisky? Då är den här presenten given! Priset är bra också, 395 kronor.

Gå till butik >

Mysig filt med ärmar

filt fars dag

En filt som gör att mysfaktorn kommer tas till nästa nivå. Läs några av de 265 recensionerna om den här filten om du inte tror mig.

Gå till butik >

Skärbräda med gravyr

Skärbräda - Graverad fars dag present 2021

Oerhört snygg skärbräda där det finns gott om plats att välja gravyr på.

Gå till butik >

Skicka blommor till fars dag

farsdagsblommor present 2014

En present alla fäder bör få på fars dag. Glöm inte bort att lägga en beställning på blommor som levereras till helgen. Blommor ger energi!

Gå till butik >

Massage

fars dags presenter

Ge pappa en skön stund genom att ge bort ett presentkort på en helkroppsmassage. Går att nyttja i många städer.

Gå till butik >

Whiskykaraff med gravyr

whisky fars dag present

Många presenttips inom whisky blir det. En snygg karaff med gravyr kommer säkert uppskattas som fars dag present.

Gå till butik >

Glasunderlägg

Kanske de snyggaste glasunderläggen du kan ge pappa på fars dag!? Butiken har så många fina presenter så kolla runt där.

Gå till butik >

Fickplunta med gravyr

November är en kall månad och när bandy, skidor och övriga vintersport sakta med säkert drar igång kan en plunta komma väl tillhands.

Gå till butik >

Ros förgylld i guld

Vad tror du om att ge far den här rosen tillsammans med ett kort där det står att han är guld värd för dig. Kommer i en vacker låda med satintyg.

Gå till butik >

Världens bästa pappa produkter

Det är väl inget snack om saken, han är världens bästa pappa du kan tänka dig! Bädda ner ett örngott i smyg eller låt honom gå och handla med en ny påse som förtydligar detta. Fars dag present med känsla, till ett lågt pris.

Gå till butik >

Gör eget julöl

Snart är det jul igen och tanken på julöl börjar infinna sig hos många pappor. Låt han göra sin egna tunna med julöl i år!

Gå till butik >

Leende blomvas

Hade du tänkt överraska med en bukett blommor? Vill du ha mer “tyngd” i gåvan så ge honom även den här vasen, som visar känslor! 

Gå till butik >

Lyxig chokladask med foto

Ge bort den finaste och mest personliga presentask med praliner som far någonsin fått. Många sorters godis och choklad att välja bland.

Gå till butik >

Provköra sportbil

Farsdagspresent sportbil

Klart att far ska få en dröm besannad, att köra exklusiv sportbil! Riktigt fin present som är 2023 års snabbaste present, både att köpa och köra!

Gå till butik >

Kroppskudde

En kudde som inte är som andra. Fars dag ska vara en skön dag och väljer du kudden som present så kommer många dagar framöver blir just sköna. 

Gå till butik >

Presentkort på upplevelse

presentkort upplevelse farsdagspresent

Ge pappa något att se fram emot genom att ge honom ett presentkort där han kan välja mellan 500 upplevelser! Enkelt och uppskattat.

Gå till butik >

Tidningar är en perfekt sista minuten present

ALLT OM WHISKEY

whiskytidning-farsdag

Ännu mer whisky tips kommer här. Denna gången är det tidningen som lär ut det mesta om drycken.

Gå till butik >

VETENSKAP

illustrerad-vetenskap-present

Vetenskapen kan vara förbluffande och den här tidning lyfter fram det allra senaste. Passar de flesta fäder.

Gå till butik >

TRAVRONDEN

travronden-farsdagspresent-2016

Gillar farsan trav och är en trogen spelare så fort V75 går av stapeln? Ge honom en prenumeration på denna tidning.

Gå till butik >

ÅKA SKIDOR

aka-skidor-fars-dag-present

Åker han sidor så är det här ett givet magasin där 4 nummer täcker hela säsongen. Ledande inom skidor sedan 1975.

Gå till butik >

BODY

body-far

Att gå på gym och träna i allmänhet är nyttigt oavsett ålder. Kolla in erbjudanden på 3 nummer, 99 kronor.

Gå till butik >

VI BILÄGARE

bilagare

Motorer och bilar är ett stort intresse hos många män. 3 alternativ att välja på: 5, 9 eller 18 nummer. 

Gå till butik >

Dispenser för cornflakes

Hade ni tänkt att uppvakta far med frukost? Häll i flingorna i den här och låt han själv välja hur mycket han vill ha. Två flugor i en smäll så att säga.

Gå till butik >

Biobiljetter och tillbehör
bio-fars-dag-2016

Ett par biobiljetter med tillbehör kan väl aldrig vara fel att ge bort i farsdagspresent va?

Gå till butik >

Maskin för fotmassage

massage-till-fotterna

Visst ser den här presenten intressant ut? Låt far kunna ta sig en härlig fotmassage när han än önskar. Mysigaste farsdagspresent 2023 tro?

Gå till butik >

Prova på bågskytte

bagskytte-1

Att skjuta pilbåge är bara så kul inte sant? Låt farsan få riktigt roligt i sisådär 1,5 timmar.

Gå till butik >

Armbandet Magnogrip

magno grip far

Om han brukar skruva och arbeta med verktyg så är ett så kallat “Magnogrip” armband något som kommer bli användbart.

Gå till butik >

Takvandring

takvandring-1

En ny trend som uppkommit senaste året är takvandring. Kolla in Stockholm från taken och ta del av spännande historia.

Gå till butik >

Termos med gravyr

Termos fars dag presenter

Hösten är en tid att vara ute i naturen. Eftersom vädret kan vara ruggigt så kommer en termos sig bra! Presenten graveras med en fint hälsning till pappa enligt ditt önskemål.

Gå till butik >

Flygtur i helikopter


helikopter present till fars dag 2014

Låt farsan få spaka en helikopter. Dyrt men denna present kommer han aldrig glömma! Finns även privat tur där han bara åker med.

Gå till butik >

Vinprovning

vinprovning

Vin är en underbar dryck som det går att lära sig hur mycket som helst om. Skicka farsan på en sådan för 395 kronor. Många orter.

Gå till butik >

 

Exklusivt rakset

rakset som farsdagspresent 2016

Visst kanske han har en hyvel men förmodligen ingen som liknar dessa exklusiva set. Bästa farsdagspresenten 2023 tro?

Gå till butik >

 

Necessär med gravyr

necessar-till-pappa-i-fars-dag

En klassisk necessär med en text du valt är en personlig present till pappa. Just nu finns 4 färger att välja bland, kolla in dem!

Gå till butik >

 

Beard master

Slut på småhår i handfatet med den här innovativa “halsduken”. En rolig present som även kan vara en liten markering att från och med nu ska det vara fint i handfatet.

Gå till butik >

Flyga luftballong

farsdagspresent luftballong

Att låta pappa få flyga i en luftballong kostar en slant men vilken farsdagspresent det är! Något att se fram emot till våren.

Gå till butik >

Rakkniv

rakkniv-farsdagspresent

Dessa rakknivar håller högsta kvalité och är från ett väl beryktat företag. Många olika prisklasser och varianter att välja bland.

Gå till butik >

Lyckomynt

lyckomynt-farsdagspresent-2016

Ett mynt du ger pappa när du vill önska han alla lycka och bestyrka din känsla av att han är bäst i världen. Fint tillbehör till presenten om inte annat!

Gå till butik >

Betalt restaurangbesök

restaurang fars dag

Om ni ska gå ut och äta så ge honom ett värdebevis som gör att måltiden är betald och klar. För honom och en till, blir det du?

Gå till butik >

 

Fixa din egen ölprovning till pappa.

egen-olprovning-fars-dag-presenttips

Hade du tänkt ge far 4 olika öl så varför inte fixa en liten ölprovning för honom? Den här brickan är presenten som du kan göra om till en upplevelse han sent kommer glömma.

Gå till butik >

 

Personlig bok till far

pappa bok farsdagspresent

Den här boken fyller du i själv och den kommer garanterat göra hans hjärta ännu varmare. Just nu till fars dag pris, 75 kronor!

Gå till butik >

Manchettknappar med gravyr

knappar fars dag present

Om han brukar använda skjorta så är ett par manschettknappar det som kommer höja hela outfiten till nya höjer. Välj gravyr själv.

Gå till butik >

Popcornskål för mikro

popcornskål gåva

En bästsäljare till fars dag och inget konstigt med det, vem gillar inte popcorn? Toppbetyg på den här skålen!

Gå till butik >

Plånbok för kort

kortplånbok till pappa

Otrolig snygg och otrolig manlig plånbok. Brodera in hans namn eller andra fina ord för en personlig farsdagspresent. Finaste gåvan!?

Gå till butik >

 

Exklusiv karaff för whisky

whiskykaraff farsdagspresent

Har du en far som älskar whisky men inte har någon karaff att hälla upp den i? Då så är väl presenten 2023 fixad och klar.

Gå till butik >

Doftblock i cederträ

doftblock till pappa tips på present fars dag

Letar du en billig present till honom? Då är dessa doftblock i cederträ ett val att kolla in. Ett 4-pack för 89 kronor.

Gå till butik >

 

Rakapparat

rakapparat pappa 2015

Kombinerar avancerad teknik med en ergonomisk design och inte allra minst ett grymt bra prestanda. “Comfort Series Pro” kommer göra din far nöjd!

Gå till butik >

Personligt armband med gravyr

smycke

Ett snyggt armband som passar perfekt till en far. Du behöver inte oroa dig för storleken då det är ett smart justerbart lås.

Gå till butik >

Nyckelring med gravyr

nyckelring-farsdagspresent

En fin nyckelring som han kan bära med sig varje dag och tänka på dig. Graverad får du den så tänk ut några fina ord till din far.

Gå till butik >

Vikare för skjortor

vikare skjorta present

Med det här enkla hjälpmedlet som kostar 99 kronor kan han vika sina kläder med perfekt resultat varje gång.

Gå till butik >

T-shirt för träning

t-shirt träning present

Om pappa lever ett aktivt liv med träning så är en ny T-shirt något som alltid går åt. Den här är en av mina favoriter.

Gå till butik >

Sällskapsspel för hela familjen

sällskapsspel farsdagspresent

Sällskapsspel är till för alla och bör ses en riktigt bra present till far 2023. Vem av er vinner på det nya spelet tro? Passa på att köpa julklappar samtidigt.

Gå till butik >

Planera framtiden med pappa

En farsdagspresent behöver inte vara en gåva som pappa får direkt. Det kan också vara något att se fram emot senare under året eller en bit in på 2023. Tänk ut något ni kan göra tillsammans och köp biljetter till det, eller det räcker med att du skriver ett kort där det står vad du har tänkt ni ska hitta på tillsammans. Vintern börjar komma så varför inte ge honom en heldag i skidbacken senare i vinter? Det finns hur många grejer som du och din far kan hitta på tillsammans. Se bara till att det blir av att ni gör det du gett honom. Presenten från 2023 ska in utnyttjas om 3 år eller något sånt. Då sjunger värdet på gåvan och du har bränt att ge något liknande igen. Det blir bara tomma ord så att säga eller hur?

Lägg ner tid på att skaffa ett fint kort till fars dag, det hittar du i de flesta matbutiker och liknade. Varför inte ge honom en chokladask med det handskriva kortet där det står vad du ska bjuda hon på senare i år. Ett hur bra gåva till fars dag som helst tycker jag. Fann du ingen passande presenttips på denna sajt? Presenttipsen.nu har en stor sida med presenttips till pappor. Kolla in den så kommer du säkert på vad du vill ge pappa för present.

Minns tillbaks – Personliga farsdagspresenter 2023

Fars dag är även en dag att minnas tillbaks på tiden som gått och alla härliga minnen ni har tillsammans. Vill du ge honom en present som påminner han om roliga stunder (och mindre bra?) som varit i det förgångna så ska du satsa på att framkalla kort eller varför inte ge honom en canvastavla eller en fotobok som present 2023? Jag skulle sätta mina slantar på att han kommer bli hur glad som helst eller vad tror du? Alla fäder värderar olika grejer olika och bara du kan säga vad din pappa uppskattar och blir gladast av.

FOTOBOK.

fotobok farsdagspresent 2014

Ta och reta på ett gäng bra kort på upplevelser du och din far har haft tillsammans och sätt ihop en hel fotobok till honom. Hur fint som helst!

FOTOKALENDER.

fotokalender present pappa

2023 lider mot sitt slut och snart är det nytt år. Med nytt år behövs nya kalendrar. Att ge en fotokalender till pappa på hans dag är en toppenpresent!

Berätta för pappa

En av de bästa presenterna du kan ge din far är att säga till honom att han betyder mycket för dig. Känslor och uppskattning slår väldigt många fars dags presenter. Alla gåvor blir så mycket bättre om du ger dom med rätt känsla, tänk på det.

Det är väldigt individuellt att köpa en fars dags present. Med det menar jag att till exempel på julafton är det tradition att ge varandra en present eller två. Det ses näst intill som en självklarhet att köpa julklappar till varandra. På fars dag handlar det mera om att visa uppskattning och kärlek till sin far.

Det kan såklart vara väldigt fint att ge honom en farsdagspresent. Vill du ge en farsdagspresent tycker jag du först och främst ska satsa på en present som visar föräldrakärlek. Exempel på det kan vara blommor, choklad eller ett kort i en fin ram. Presenter som är bra för kropp och själ är också uppskattade, det visar att du tänker på din fars hälsa och att du vill att han ska vara så hälsosam som möjligt för att leva ett långt och lyckligt liv.

Hitta fars dag presenter 2022 - Bästa farsdagspresent 2023

Tips på bra farsdagspresenter är;

  • Att köpa blommor är en klassisk fars dags present.
  • Framkalla bilder på er. Köp en fin ram eller gör en fotobok.
  • En tidningsprenumeration med din fars favorittidning.
  • Ett gåvobrev till en hjälporganisation som unicef är fin farsdagspresent.
  • Om du inte träffar honom på fars dag glöm inte att skicka blomsterbud.

Service som fars dag present

Låt far få en dag där han slipper göra de vanliga sysslorna Att skämma bort sin pappa kan vara bättre än alla världens fars dag presenter. Det kan innebära allt från att städa huset eller lägenheten till att servera en riktigt fin frukost med mängder av pålägg tillsammans med ett gott bröd, exotiska frukter och en y spännande tesort. Om du vill ha förslag så kan du kolla in sajten hitta recept som jag brukar använda då jag vill göra något gott.

Vill du ta det steget längre kan du laga en festmåltid med förrätt, huvudrätt och efterrätt. En fin köttbit är det inte många pappor som säger nej till. Glöm inte att köpa ett gott vin som passar till köttet du väljer. Har din pappa fullt upp hela dagen kan du satsa på att förbereda en mysig hemmakväll för hela familjen, självklart med far i fokus. Köp hem massa godis och annat gott som ni kan äta till en film i hans favoritkategori. Eller varför inte spela något roligt sällskapsspel som ni inte spelat på länge.

Ett annat tips är att planera in något ni ska göra tillsammans längre fram i tiden. Exempel på det kan vara:

  • Se ett idrottsevenemang tillsammans
  • Spela golf eller annan idrott tillsammans
  • Planera in en resa tillsammans

Du är största gåvan

Oavsett om du beslutar dig för att köpa en fars dags present eller inte så får du aldrig glömma att det är du som är den största presenten. Ger du en present utan känsla eller inlevelse är jag övertygad att de flera pappor skulle byta den emot en kram och ett par fina ord som kommer från ditt hjärta.

Det kan vara svårt att visa känslor för sina föräldrar. Fars dag är en utmärkt dag att säga hur mycket din far betyder för dig utan att det ska kännas konstigt för att du inte brukar göra det annars. Vi människor brukar ta mycket för givet men det är alltid skönt att sätta ord på det ibland.

Fars dag – Tid att försonas

Som jag skrev på förstasidan är även fars dag en perfekt dag att återförenas med sin far om ni blivit ovänner av någon anledning som går att reparera. Tänk efter vad som är viktigt i livet och framförallt, vi har bara ett liv. Tänk vilken bra fars dag present det skulle vara, till er båda två dessutom. En bra dag att ringa till far om ni inte pratar så ofta eller rent av nästan aldrig. Bara genom att slå en signal visar det att du tänker på honom, något som säkerligen kommer att värma honom.

Fars dag present i all ära, men det absolut viktigaste är att ha en bra relation!

Comments are closed.